Recenze-Plus500.cz – zájmové stránky, diskuze a názory

Náhled webové stránky Plus500Vítejte na stránkách věnujících se CFD brokerovi Plus500!

Naposledy jsme provedli aktualizaci údajů dne 13.5.2020 a ještě, než se pustíme do recenzování společnosti, uveďme si pro pořádek pár formalit:

Tyto stránky se věnují recenzi známé obchodní platformy Plus500 a nejsou majetkem společnosti Plus500. Veškeré informace jsou pouze informačního charakteru a neslouží jako investiční doporučení. Obchodování s CFD deriváty, mj. s použitím finanční páky, je rizikové a vhodné pouze pro zkušené obchodníky. Obchodování s CFD může mít za následek ztrátu celého obchodního kapitálu.

Hlavní výhody Plus500

CFD na akcii Logitech v Plus500

Plus500 nabízí tisíce CFD i na celosvětové akcie – zde obchodování s akciemi Logitech

  • Rychlá a přehledná obchodní aplikace
  • Snadné zadávání pokynů jak z počítače, tak z mobilu
  • Přes 2 000 CFD obchodních nástrojů k obchodování
  • CFD na forex, akcie, komodity, krypto, etf, indexy a opce
  • Většina nástrojů (forex, krypto, indexy, opce) je bez poplatku
  • Nízký rozdíl mezi nákupními a prodejními cenami (spread)
  • Možnost obchodovat za použití finanční páky až 1:30
  • Mnoho technických indikátorů, které lze aplikovat na cenové grafy
  • Možnost zkoušet si obchodování na demo účtu
  • Lze nastavit zasílání SMS či emailů při určitých obchodních situacích (dosažení zisku, zavření pozice atd.)
Obchodní terminály v Plus500

V Plus500 lze obchodovat jak na počítači, tabletu nebo mobilu

  • Pojištění vkladu klientů
  • Peníze klientů jsou drženy na oddělených účtech
  • Regulace od evropského úřadu CySEC
  • Transparentní účetnictví společnosti díky kotaci na Londýnské burze
  • Více jak 200 000 aktivních klientů v roce 2019
  • Založení účtu online
  • Minimální vklad již od několika tisícikorun (3 000 Kč)
  • Vklad i výběr peněz z účtu řadou cest (platební karty, bankovní převod, PayPal, MoneyBookers/Skrill)
Možnosti kreslení do grafů a technické indikátory v Plus500

Obchodní terminál Plus500 nabízí široké možnosti chartingu i technických indikátorů

  • Žádné poplatky za vklad či výběr peněz
  • Obchodní prostředí plně v češtině, vč. webových stránek
  • K dispozici CFD na české akcie (ČEZ, Erste, index PX) i na českou měnu (CZK/EUR, CZK/USD)
  • Zákaznická podpora v češtině
  • Dlouholetá existence firmy, renomé a celosvětová působnost
  • Akcie Plus500 jsou veřejně obchodovatelné na Londýnské burze
Náhled obchodní platformy Plus500

Obchodní prostředí Plus500 je přehledné a ovládání intuitivní

Plus500 je kvalitní CFD broker, jenž vyniká jednoduchou obchodní platformou a širokým výběrem trhů, na kterých lze obchodovat.

K popularitě Plus500 zajisté přispěla i bezplatná demo verze obchodní platformy, ve které si na vlastní kůži může vyzkoušet obchodování každý.

Registrace do demo účtu vyžaduje doslova jen zadat email a zvolit si heslo – proces na 10 vteřin.

Recenze obchodní platformy Plus500

80.5% retailových CFD účtů ztratilo peníze

Nevýhody Plus500

  • Pro velmi pokročilé obchodníky může být aplikace limitující
  • Nenabízí možnost naprogramovat si obchodní roboty
  • Platformu nelze provozovat aplikaci na více monitorech
  • Plus500 nepovoluje, aby majorita obchodů byla v režimu skalpování
  • O víkendech je emailová podpora pomalejší
  • Nově zavedeny poplatky – komise – za obchodování akcií
Poplatky v Plus500

Plus500 nabízí transparentní podmínky poplatků – vše je uvedeno přehledně na webu

Celkové hodnocení Plus500

Plus500 patří mezi jednu z nejpopulárnějších online obchodních aplikací se stovkami tisíc aktivních klientů a možností založení obchodního účtu prakticky odkudkoliv přes mobil či počítač.

Velkou výhodou Plus500 je, že je regulována evropským úřadem CySEC, takže její působení v Evropské unii je zcela legální a legitimní. Společnost je navíc účastna fondu pro kompenzaci investorů v případě úpadku.

Na kredibilitě také přidává, že Plus500 je jako jedna z mála CFD společností zalistována na Londýnské burze a je aktivně obchodována na hlavním trhu. Toto má za důsledek, že společnost ma krystalicky jasné účetnictví, transparentní řídící strukturu a etické obchodní praktiky.

Výše uvedené skutečnosti v nás budí důvěru, že není nutné se obávat do Plus500 vložit své peníze a obchodovat tam.

Nabídka ETF a indexů u Plus500

Plus500 nabízí i řadu indexů a ETF, skrze které je možné investovat do celých odvětí

Po zhodnocení všech kladů, záporů a vlastností Plus500 udělujeme za náš team po dlouholeté praxi s brokerem Plus500 následující hodnocení:

90%

Otevřít Plus500 v novém okně

Náhled obchodního prostředí Plus500

80.5% retailových CFD účtů ztratilo peníze

Myslete na to, že CFD jsou spekulativní produkt a mohou mít za následek ztrátu celého vašeho počátečního vkladu. Obchodování s CFD nemusí být pro vás vhodné, ujistěte se tedy prosím, že plně rozumíte jeho rizikům.

Diskuse

499 Responses

  1. Radovan 14 května, 2020 na 20:30 |

    už asi půl roku obchoduji v Plus500, ale až dnes jsem si říkal, že konečně zkusím prostudovat platformu trošku blíže. Jasně, základy v tom ovládám, ale až z této recenze jsem se třeba dozvěděl, jak zobrazit ekonomický kalendář atd. Dobrá práce a za mě broker dobry. Palec nahoru. Tradingu zdar! Radovan

    Odpovědět
  2. Jan Cunka 2 března, 2020 na 23:24 |

    Výborná platforma

    Odpovědět
  3. ALEŠ JONÁK 5 července, 2019 na 20:05 |

    Dobry den chtel bych se zeptat.Kdyš budu obchodovat komodity,dejne tomu zlato třebaabudu mitna Učtě10 000czkZLATO KOUPIM ZA5000CZK-POZADOVANA MARZE –

    Odpovědět
  4. Marek 18 února, 2019 na 18:11 |

    Dobrý den, jsem začátečník a chtěl bych se zeptat zda je možné prodloužit pozici při obchodování např. ETH, přes ty dva měsíce, které se tam automaticky nastaví? Děkuji za odpověď!

    Odpovědět
  5. Michal 16 března, 2018 na 01:37 |

    Dobrý den,

    Chtěl bych se zeptat, jak snížit na plus500 finanční páku?

    Děkuji

    Odpovědět
  6. Marek 10 ledna, 2018 na 18:08 |

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Když budu obchodovat komodity, dejme tomu zlato třeba a budu mít na Účtě 10 000czk. Zlato koupim za 5000czk(pozadovana marze) a na Účtě mi zbyde jakoby 5000czk(udržitelna marže) a zlato se třeba dostane dolů a mě to bude hlasit že jsem -6000czk pozice se automaticky zavře?? Nebo může jet pořád dal a když se dostane zase nahoru do plusu, tak můžu pak zavřít ? Dekuji

    Odpovědět
  7. Erik 8 ledna, 2018 na 15:41 |

    Dobrý den, stalo se mi, že jsem si nastavil zavření pozice na kurzu 3,9999… (zaškrtl jsem uzavřít při zisku) kurz spadl ještě o něco níž a já jsem to odklikl a vydělal více…spekuloval jsem na ztrátu…ALE jak je možné, že se obchod neuzavřel po proražení hranice 3,9999??? Jsem nováček a učím se teprve pár dnů. Myslel jsem, že když si stanovím horní a dolní limit, tak se obchod uzavře automaticky. Byla náhoda, že jsem sedl k pc a kurz byl ještě nižší a pro mne o to výhodnější.

    Děkuji za odpověď

    Odpovědět
  8. Radek 5 ledna, 2018 na 13:58 |

    Dobry den,
    rad bych vedel proc se mi zvedla minimalni hodnota nakupu. Napr. u platiny jsem mohl koupit drive pouze 4 body, nyni minimalne 10.

    Odpovědět
  9. Lukas Dusek 4 ledna, 2018 na 19:06 |

    Dobry den,
    kdyz nezavru pozici pred vyprsenim lhuty,predpokladam spravne, ze se mi automaticky zavre ve lhute a ziskany zisk/ztrata se mi automaticky pripise na ucet? Lze nastavit automatickou dalsi koupi pro opetovnou koupi sameho produktu?

    Odpovědět
  10. Lukáš Ryba 30 prosince, 2017 na 13:57 |

    Dobrý den,
    sem nováček tak se nezlobte na moji otázku jesti už zde zaznela.
    Přišla me zpráva že moje pozice vyprší a uzavře se.
    Nevím co mám dělat abych o peníze nepřišel jestli to mám prodat nebo zavřít.Jde o kryptoměnu ripple.Nebo se mě to pak automaticky prodlouží.Prosím o radu.Moc děkuji.

    Odpovědět
  11. Lukáš Ryba 30 prosince, 2017 na 13:52 |

    Dobrý den,
    sem nováček tak se nezlobte na moji otázku jesti už zde zaznela.
    Přišla me zpráva že moje pozice vyprší a uzavře se.
    Nevím co mám dělat abych o peníze nepřišel jestli to mám prodat nebo zavřít.Jde o kryptoměnu ripple.Nebo se mě to pak automaticky prodlouží.Prosím o radu.Moc děkuji.L

    Odpovědět
  12. Petr 21 prosince, 2017 na 15:32 |

    Dobrý den. V demo verzi v Plus500 jsem během 3. dnů vydělal asi půl mega. Ptám se jednoduše, v čem je v ostré verzi háček? Je přeci zcela nemožné aby nějaký začátečník dokázal takto opravdu a jednoduše vydělávat. To by potom dělal každý. Děkuji za odpověď.

    Odpovědět
  13. Martin 8 prosince, 2017 na 13:29 |

    Dobrý den,

    teprve tu začínám, chtěl jsem bych se zeptat, když koupím nějakou komoditu, objeví se mi otevřená pozice. V tuto chvíli mám na účtě nějakou komoditu? Proč se mi třeba po… 24 hodinách sama uzavře? Nemám nastavený žádné podmínky uzavření. Dík

    Odpovědět
  14. Josef B. 7 srpna, 2017 na 23:38 |

    Pokud nezaplatim daně ze zisku z +500 přijdou mi na to a budu mít problém??

    Odpovědět
  15. Martin Gažo 6 února, 2017 na 20:24 |

    Zdravím, chcem sa spýtať aký čas je pri otvorení obchodu považovaný za scalping. Ďakujem.

    Odpovědět
  16. Zdenda 15 ledna, 2017 na 19:14 |

    Dobrý den,

    chci se zeptat, jak je to s IP adresami. Jestli je to problém, když se přesouvám s notebookem na jiná místa a přihlašuji se z jiných IP adres. A poté, jestli je problém s tím, když se případně přesunu do zahraničí (např na dovolenou)…momentálně se jedná o Německo a Nizozemí.

    Předem díky za odpověď
    Zdeněk

    Odpovědět
  17. Vena 5 ledna, 2017 na 19:20 |

    Zdravim chtel jsem se zeptat jestli se zisky musi zdanit nebo nikoli. Predem dekuji za odpoved

    Odpovědět
  18. Olda 22 prosince, 2016 na 10:55 |

    Zdravím, chci se zeptat na danění, vím, že je to 15% atd. Ale zajímá mne zda se daní případný kladný rozdíl na účtu PLUS500, nebo až peníze, které bych při eventuelním zisku převedl na svůj osobní účet, a pak peníze zůstávající na PLUS500 považovat za další investici? Děkuji.

    Odpovědět
  19. Vojta 15 prosince, 2016 na 19:38 |

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat na vklad peněz. Chtěl by jsem vložit na účet 2.000Kč, ale chtějí ověřit – Občanku, kreditku- je možné nějaké zneužití?

    Odpovědět
  20. Ondřej 13 prosince, 2016 na 19:26 |

    Dobrý den,
    Proč stojí obchody více než u jiných společností? Koukal jsem totiž na porovnání spreadu s konkurencí a nezdájí se mi zcela výhodné podmínky. Dá se případně specificky zlevnit podmínky? Obchoduji s nemalým objemem a tak musím poplatky řešit.

    Odpovědět
  21. Jan Hromada 8 prosince, 2016 na 13:03 |

    Dobrý den, teoreticky když budu držet velký objem akcií a stanu se ve firmě x% vlastníkem. Budu zván na valné hromady atd.? nebo jak to funguje přes Vaši platformu.
    předem děkuji.

    Odpovědět
  22. Tomas 28 listopadu, 2016 na 22:33 |

    Dobrý den, pokud mam na svém účtu otevřenou pozici kakaa na které jsem -128 000 kč a blíží se přesun prostředků, kolik bych musel platit?
    Dekuji

    Odpovědět
  23. wallaby 27 listopadu, 2016 na 00:11 |

    Jak se postupuje, kdyz se pozice nepodari zavrit vcas a ucet se dostane do minusu? Napr. nedavne posileni CHF mohla byt vzorova situace. Klient musi ucet dorovnat?

    Odpovědět
  24. Alex 28 října, 2016 na 15:17 |

    Dobry den, chci se jen zeptat kdyz jsemna demo uctu vydelal cca 550 000 (nyni jsem tam na nejakych 1 100 000 v plusu) bylo by to stejne na realnem uctu? Nebo je tam nejaky podstatny rozdil? Dekuju a vsem hodne zdaru.

    Odpovědět
  25. samavoda 27 října, 2016 na 02:02 |

    Dobry den, jsem uplny zacatecnik, jedu jen z bonusu, nikdy jsem se tomu predtim nevenoval.
    muzete mi prosim vysvetlit : kdy tam mam 3000 kc stav, jak s tim mohu otevrit nakoupit za 5000 dollaru? nebo kdyz jsem otevrel pozici a jakoby tim utratil ty sve penize, jaktoze mohu otevrit a vydelavat na dalsi pozici kdyz tam v tu chvili penize nemam?

    asi to bude nejaky zaklad, ale opravdu jsem se tomu nikdy drive nevenoval anetusim jak to je.

    Diky

    Odpovědět
  26. Ondrej 16 září, 2016 na 22:23 |

    Dobrý den,

    začal jsem před nedávnem na Plus 500 a obchodování mě baví, nicméně jsem zatím opravdu začátečník. Dostal jsem od Plus 500 bonus do začátku v podobě 650 korun, který se mi povedlo proměnit asi v 1700 Kč. Bohužel tento týden padl poměrně významně GBP/USD a pozice se mi neuzavřela ani po překročení hranice udržovací marže a celkově jsem teď v mínusu cca 2000 Kč. Všude se píše, že plus 500 po mně může chtít maximálně to co mám aktuálně na účtu a nemůžu se zadlužit, ale pozice je stále otevřená, tak by mě zajímal Váš názor.

    Děkuji

    Odpovědět
  27. Jiri Dostal 7 září, 2016 na 05:31 |

    Dobry den, dnes jsem se rozhodl prejit z demo verze na skutecnou. Zameril jsem se na forex, ale jsem zmaten. V demo verzi byla ma pocatecni cena tataz jako aktualni cena pri mem nakupu. V normalnim modu se mi pocatecni cena hodila ale o hodne vyssi, nez jaka byla cena aktualni u nakupu. Nechapu jestli to tak ma byt, protoze v demo verzi se to takhle nechovalo. Jestli jo, nejaka rada?

    Odpovědět
  28. SK 5 září, 2016 na 09:38 |

    Chci se zeptat , kdyz kupuju neco kolem 500-600 kc ( jsem zacatecnik a velice opatrny zacatecnik – proc se u toho treba objevuje 5000EUR? :O a co kdyz se pak dostanu do minusu – kolik po me opravdu budou chtit? – overuji dokumenty a nema z toho moc dobry pocit … prijde mi, ze tech dokumentu ze me tahaji nejak podezrele moc

    Odpovědět
  29. Daniel 26 srpna, 2016 na 10:03 |

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, opravdu se dá vydělat jako v DEMU ? Například vydělám si z 500 000 třeba 20 000 000 za měsíc. Dostal bych tyto peníze ?
    Děkuji za odpověď

    Odpovědět
  30. Ondřej 15 července, 2016 na 20:25 |

    Dobrý den,

    mohu zrušit účet na Plus 500?
    Děkuji.

    Odpovědět
  31. ondrej 15 července, 2016 na 19:20 |

    Dobrý den,

    rád bych se zeptal jesltli jde zrušit můj nastávající účet na Plus 500?
    A jestli začít znovu?

    Děkuji

    Odpovědět
  32. Tomáš 5 července, 2016 na 12:27 |

    Dobrý den, Myslíte že když je mi 15 let a domluvil jsem se s matku že budu obchodovat na její jméno, je nějaká možnost že na mě přijdou? Obchodování mě baví, a tak bych rád věděl co a jak. Děkuji

    Odpovědět
  33. Grigore Constantin 1 července, 2016 na 13:36 |

    Dobrý den, také jsem před měsícem si založil účet u Plus500 a dostal bonus 500,-Kc za který jsem si zkusil investovat do zemního plynu.
    Po měsíci jsem se podíval na účet u plus500 s tím že jsem si vzpomel až nedávno.
    Ukazuje mi to tam Jmění 17 .800,-Kč a z toho tedy bonus těch 500,-Kc .
    Bohužel tomu moc nerozumím tak nevím zda lze tuto částku přeposlat na můj účet v bance či musím tyto peníze znova investovat.
    Zkoušel jsem to přeposílat ale vyskocilo mi nějaké okenko s tím že nemám dostatek bodů pro výběr?
    Prosím vás moc o radu.

    Odpovědět
  34. Honza 24 června, 2016 na 23:50 |

    Ahoj, jak je to s pákovým efektem? Např 1:152 strhávaji se úroky hned při poklesu/růstu akcií nebo pokud ztratím/vydělam peníze musím úrok doplatit po zavření obchodu? Díky

    Odpovědět
  35. Jakub 24 června, 2016 na 22:10 |

    Dobrý večer chcu se zeptat vložil jsem 60 tisíc vše jsem prodělal ale pak jsem získal 30 tisíc ale stále jsem v mínusu 30tisic jak je to s dani platí se nebo až je člověk v plusu prosím o podrobnější informaci o tom a co se ještě platí díky

    Odpovědět
  36. Mirka 8 června, 2016 na 20:29 |

    Dobrý den, chci se zeptat jestli došlo k nějaké změně u ropy brent. Doteď bylo možné koupit 50 barelů a teď je minimální množství 500 barelů. Děkuju.

    Odpovědět
  37. Mirasss 29 dubna, 2016 na 11:26 |

    zdravim mam dotaz ohledně toho,jestli že mam penize po celý rok na učtu plus500 a neposílal jsem žadné peníze na bankovní učet,musím zaplatit dan ze ze zisku na plus500??předem dekuji za odpoved Mirass

    Odpovědět
  38. Milan 26 dubna, 2016 na 15:21 |

    negativne ohlasi sa tu ocividne hned blokoju.

    Odpovědět
  39. MIchal 18 dubna, 2016 na 20:34 |

    Zdravím, je tu někdo ,kdo by byl ochotný poradit jak začít..?

    Odpovědět
  40. Jakub 18 dubna, 2016 na 01:50 |

    Dobrý den rád bych se zeptal jestli je dovoleno na plus 500 v reálné verzi dovoleno dělat rychlé obchody které trvají maximálně několik minut. Např. nakoupil jsem ropu za požadovací marži 5 100 Kč. Obchod byl v plusu během asi 1 minuty a tak jsem ropu prodal. Zisk cca 813,- Kč. Jsou tyto obchody dovoleny nebo ne ? Děkuji za odpověď.

    Odpovědět
  41. Josef 17 dubna, 2016 na 13:02 |

    Dobrý den,
    chci obchodovat na burze +500.,Účet mám založený v ČSOB bance.Jak to mám udělat,abych mohl odeslat a přijímat platby z banky ČSOB.
    joseffojtak@seznam.cz

    Odpovědět
  42. Jiří 14 března, 2016 na 18:49 |

    Dobrý den.
    Mám malý dotaz, který možná patří na stranu účetní/ho.
    Jelikož Plus 500 je britská společnost s centrálním sídlem na Kypru.
    Já, jakožto český občan pobývajicí na českém území déle jak 180 dní v roce, mám povinnost za vyobchodované finance vyšší jak sleva na daně, přiznat finanční příjem a odevzdat tak daň z těchto financí. Jelikož bych finance vyochdoval z platformy plus 500, mám povinnost tak platit i daň Británii? Nebo jelikož má plus 500 centrální sidlo na Kypru, což je daňovým rájem, platím daň jen ČR?

    Děkuji za odpověď.

    Odpovědět
  43. ladislav janacek 12 března, 2016 na 17:05 |

    Dobry den mel bych dotaz ohledne vyberu penez.
    Za registraci jsem dostal bonus 500,- a z nej jsem udelal 30 000,- a tak by me zajimalo zda si to muzu vybrat a jake kroky bych mel udelat.jake podminky musim splnit.
    Dekuji janacek

    Odpovědět
  44. Jana Mravcová 21 února, 2016 na 18:51 |

    Dobrý den,
    Chci se zeptat zda existují na plus500 dividendové akcie? A pokud existují, Jdou dividendy klientovy který akcie nakoupil? Protože u Plus500 jsem docela dlouho a nikdy jsem nic nečetla ani sama nezažila ohledně dividend.
    Děkuji

    Odpovědět
  45. Oto 21 února, 2016 na 07:17 |

    ahoj poslal jsem na plus 500 peníze kreditní kartou a když jsem se chtěl podívat, jak je to z případným výběrem. Mám tam na výběr jen bankovním převodem ale oni mají napsáno že je nejlepší vybírat peníze čím jsem vložil ale že tam nemají na výběr i kreditní kartou. To mám při výběru napsat na support? nebo jak vybrat mám vybrat na kreditní kartu?

    Odpovědět
  46. Martin Studnička 22 ledna, 2016 na 16:39 |

    Dobrý den, jestli je tu někdo z jižních čech,a umí s plus500 pracovat,potřeboval bych to manualně ukázat. Nejsem schopný se to sám naučit jen z internetu.Děkuji.

    Odpovědět
  47. Matúš 5 ledna, 2016 na 20:02 |

    Dobrý deň
    chcem sa Vás opýtat ci je lepšie použivat fundamentalnu alebo technicku analizu. Oveľa radšej pracujem s fundamentalnou ale technicka ma tiež svoje výhody
    Dakujem Matúš

    Odpovědět
  48. mireille 10 prosince, 2015 na 13:39 |

    Můžu obchodovat i jako občan Slovenské republiky? Zde je nutno vložit peníze v Kč? Nebo můžu vkládat v Eurech a obchodovat přes Plus 500 s tím, že pak zisk zdaním 15% na Slovensku při ročním daňovém přiznání?

    Odpovědět
  49. David 6 listopadu, 2015 na 12:42 |

    Dobrý den, chci se zeptat jaký je možný nejmenší výběr?

    Odpovědět
  50. Adam 3 listopadu, 2015 na 22:21 |

    Dobry den,
    Chci se zeptat proč mi přišla SMS že mám dodatečně uhradit peníze když jsem zatím zkoušel jen bonus za registraci

    Odpovědět
  51. Jindřich 30 října, 2015 na 08:18 |

    Zdravím,
    chtěl bych se zeptat, jak je to s nočním příplatkem a také s příplatkem za neaktivitu.
    Díky moc za rady

    Odpovědět
  52. Tom 12 října, 2015 na 21:52 |

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je to s plus500 když mi není 18 máte nějaké šikovné řešení nebo osobní zkušenost.

    Odpovědět
  53. Stefan 8 října, 2015 na 21:54 |

    dobry den,

    zaujmali by ma skusenosti ludi ktori presli z demo uctu na realny … je to to iste alebo ste zaznamenali zmeni? obchodujem totizto na demu ucte asi 3 mozno 4 tyzdne a z pociatocnich 20tisic som urobil 32tisic tam ma to dost laka.

    za odpovede vopred dakujem

    Odpovědět
  54. Stefan 7 října, 2015 na 12:27 |

    dobry den,

    zaujmalo by ma ako velmi sa podobaju demu ucet a realny ucet. mam totiz to demo ucet neake 2tyzdne a z povodnych 20tis. uz mam 35tis a to tam ani velmi nechodim tak premialam ze otvorim realny ucet z neakimy 2-3 tis eurami a prero by ma zaujmali najvecsie rozdieli … ak by sa dalo hlavne nieco ohladom poplatkou. dakujem

    Odpovědět

Odpovědět