Recenze-Plus500.cz – zájmové stránky, diskuze a názory

Náhled webové stránky Plus500Vítejte na stránkách věnujících se CFD brokerovi Plus500!

Naposledy jsme provedli aktualizaci údajů dne 13.5.2020 a ještě, než se pustíme do recenzování společnosti, uveďme si pro pořádek pár formalit:

Tyto stránky se věnují recenzi známé obchodní platformy Plus500 a nejsou majetkem společnosti Plus500. Veškeré informace jsou pouze informačního charakteru a neslouží jako investiční doporučení. Obchodování s CFD deriváty, mj. s použitím finanční páky, je rizikové a vhodné pouze pro zkušené obchodníky. Obchodování s CFD může mít za následek ztrátu celého obchodního kapitálu.

Hlavní výhody Plus500

CFD na akcii Logitech v Plus500

Plus500 nabízí tisíce CFD i na celosvětové akcie – zde obchodování s akciemi Logitech

  • Rychlá a přehledná obchodní aplikace
  • Snadné zadávání pokynů jak z počítače, tak z mobilu
  • Přes 2 000 CFD obchodních nástrojů k obchodování
  • CFD na forex, akcie, komodity, krypto, etf, indexy a opce
  • Většina nástrojů (forex, krypto, indexy, opce) je bez poplatku
  • Nízký rozdíl mezi nákupními a prodejními cenami (spread)
  • Možnost obchodovat za použití finanční páky až 1:30
  • Mnoho technických indikátorů, které lze aplikovat na cenové grafy
  • Možnost zkoušet si obchodování na demo účtu
  • Lze nastavit zasílání SMS či emailů při určitých obchodních situacích (dosažení zisku, zavření pozice atd.)
Obchodní terminály v Plus500

V Plus500 lze obchodovat jak na počítači, tabletu nebo mobilu

  • Pojištění vkladu klientů
  • Peníze klientů jsou drženy na oddělených účtech
  • Regulace od evropského úřadu CySEC
  • Transparentní účetnictví společnosti díky kotaci na Londýnské burze
  • Více jak 200 000 aktivních klientů v roce 2019
  • Založení účtu online
  • Minimální vklad již od několika tisícikorun (3 000 Kč)
  • Vklad i výběr peněz z účtu řadou cest (platební karty, bankovní převod, PayPal, MoneyBookers/Skrill)
Možnosti kreslení do grafů a technické indikátory v Plus500

Obchodní terminál Plus500 nabízí široké možnosti chartingu i technických indikátorů

  • Žádné poplatky za vklad či výběr peněz
  • Obchodní prostředí plně v češtině, vč. webových stránek
  • K dispozici CFD na české akcie (ČEZ, Erste, index PX) i na českou měnu (CZK/EUR, CZK/USD)
  • Zákaznická podpora v češtině
  • Dlouholetá existence firmy, renomé a celosvětová působnost
  • Akcie Plus500 jsou veřejně obchodovatelné na Londýnské burze
Náhled obchodní platformy Plus500

Obchodní prostředí Plus500 je přehledné a ovládání intuitivní

Plus500 je kvalitní CFD broker, jenž vyniká jednoduchou obchodní platformou a širokým výběrem trhů, na kterých lze obchodovat.

K popularitě Plus500 zajisté přispěla i bezplatná demo verze obchodní platformy, ve které si na vlastní kůži může vyzkoušet obchodování každý.

Registrace do demo účtu vyžaduje doslova jen zadat email a zvolit si heslo – proces na 10 vteřin.

Recenze obchodní platformy Plus500

80.5% retailových CFD účtů ztratilo peníze

Nevýhody Plus500

  • Pro velmi pokročilé obchodníky může být aplikace limitující
  • Nenabízí možnost naprogramovat si obchodní roboty
  • Platformu nelze provozovat aplikaci na více monitorech
  • Plus500 nepovoluje, aby majorita obchodů byla v režimu skalpování
  • O víkendech je emailová podpora pomalejší
  • Nově zavedeny poplatky – komise – za obchodování akcií
Poplatky v Plus500

Plus500 nabízí transparentní podmínky poplatků – vše je uvedeno přehledně na webu

Celkové hodnocení Plus500

Plus500 patří mezi jednu z nejpopulárnějších online obchodních aplikací se stovkami tisíc aktivních klientů a možností založení obchodního účtu prakticky odkudkoliv přes mobil či počítač.

Velkou výhodou Plus500 je, že je regulována evropským úřadem CySEC, takže její působení v Evropské unii je zcela legální a legitimní. Společnost je navíc účastna fondu pro kompenzaci investorů v případě úpadku.

Na kredibilitě také přidává, že Plus500 je jako jedna z mála CFD společností zalistována na Londýnské burze a je aktivně obchodována na hlavním trhu. Toto má za důsledek, že společnost ma krystalicky jasné účetnictví, transparentní řídící strukturu a etické obchodní praktiky.

Výše uvedené skutečnosti v nás budí důvěru, že není nutné se obávat do Plus500 vložit své peníze a obchodovat tam.

Nabídka ETF a indexů u Plus500

Plus500 nabízí i řadu indexů a ETF, skrze které je možné investovat do celých odvětí

Po zhodnocení všech kladů, záporů a vlastností Plus500 udělujeme za náš team po dlouholeté praxi s brokerem Plus500 následující hodnocení:

90%

Otevřít Plus500 v novém okně

Náhled obchodního prostředí Plus500

80.5% retailových CFD účtů ztratilo peníze

Myslete na to, že CFD jsou spekulativní produkt a mohou mít za následek ztrátu celého vašeho počátečního vkladu. Obchodování s CFD nemusí být pro vás vhodné, ujistěte se tedy prosím, že plně rozumíte jeho rizikům.

Diskuse

499 komentářů

  1. Vladimír 3 října, 2015 na 04:04 |

    Dobrý den tak jsem začal obchodovat s reálnými penězi a svůj velký neúspěch jsem prozatím obrátil na úspěch.Jen se zatím chci zeptat jak je to s obchodováním o svátky popřípadě víkendy.Je to nějak omezené.Děkuji

    Odpovědět
  2. Vladimír 30 září, 2015 na 21:37 |

    Je ještě někdo aktivní na Plus500?Rád bych věděl čeho se mám držet abych měl nějaký zisk at udělám jakýkoliv obchod tak vždy mám pouze ztrátu zatím používám pouze služební demo.Budu rád za jakékoliv informace pro začátečníka

    Odpovědět
  3. jogo 25 srpna, 2015 na 09:04 |

    Dobrý den

    Možná tu tato otázka už byla, ale chtěl bych se zeptat jaké komodity jsou pro začátečníky nejlepší?
    Chci se věnovat pouze komoditám, a začal jsem se zlatem, paladiem a platinum na demo účtu.
    Díky za odpověď

    Odpovědět
  4. Josef 6 srpna, 2015 na 14:49 |

    Zdravím, v obchodování se nevyznám, ale rád bych se vás na něco zeptal. Co mi brání skrze plus500, řekněme u nějaké komodity, kupříkladu ropa kde ceny kolísají velice výrazně v rámci měsíců. Tak co mi brání nakoupit X barelů za cenu třebas 60 dolarů, nastavit zavření pozice při ceně o hodně vyšší (nechat si dostatečnou rezervu pro pokrytí propadu) a počkat na zhodnocení?

    Děkuji za odpověď :)

    josef

    Odpovědět
  5. Armus 2 července, 2015 na 14:54 |

    Ahoj, jenom přidávám aktualizaci a tipy. Další účet odblokován. Pomohlo poslání dvou dokumentů, naskenované papírové potrvzení o vedení účtu v bance (s razítkem a podpisem), měla by vydat banka zdarma-nejedná se o výpis, jen že jste držitelem daného účtu a výpis za vodu.
    Vše posláno jako příloha mailu na support….
    Přeju všem hodně štěstí, ať Vám to co nejdříve odblokují.

    Odpovědět
  6. Armus 2 července, 2015 na 14:53 |

    Ahoj, jenom přidávám aktualizaci a tipy na odblokování účtu.
    Další účet odblokován! Pomohlo poslání dvou dokumentů, a) naskenované „papírové“ potrvzení o vedení účtu v bance (s razítkem a podpisem), měla by vydat banka zdarma-nejedná se o výpis, jen že jste držitelem daného účtu a výpis za vodu. Vše posláno jako příloha mailu na support….
    Přeju všem hodně štěstí, ať Vám to co nejdříve odblokují!

    Odpovědět
  7. Jiřka8 1 července, 2015 na 21:19 |

    Zdravím. Chtěl bych se zeptat. Převedl jsem si z Pluska 60000, ale na můj účet mi dorazilo jen 58500. Kam se podělo těch 1500? To to hned daní? Díky

    Odpovědět
  8. svajlenko 9 června, 2015 na 17:55 |

    Mno na tom vypisu bys mel mit stejou adresu jakou si napsal pri registraci a taky to musi byt citelny opravdu pekne vostry zadne rozmazaniny jinak uz nevim a ty opce koukal jsem na ne moc se v nich nevyznam obchoduju neco jinyho nebo spis jsem obchodoval abych byl presnejsi ale musi to byt kazdymu jasny ze porad klesat nemuzou kdyz je to treba nekde na 30 ti nebo tak neco takze finta bude zrejme tam nekde nevim jak fungujou takze nic konkretniho ti psat nemuzu neznam to ale kazdopadne urcite se o nich nekde muzes docist nebo si nak doplnit potrebne vedomosti ohledne opci

    Odpovědět
  9. David 9 června, 2015 na 13:57 |

    Jo jinač plusko přidalo opce … moc toho kolem nich nevím ale první z nich byli NĚMECKO 30 a jejich opce .. no a jsou tam PUT a CALL opce … a jako ty PUT opce ony skoro pořád rostou a ty CALL opce naopak zase klesají… nění na tom něaký háček ? já zatím zkouším na demu ty PUT, protože rád nakupuju … no a docela to jde, jenom se divím protože jsem strašný obchodník … no možná tam nehrajou velcí hráči tak asi žádná manipulace … když tak by si o tom s někým popovídal :) jinač nedají se zavírat :) končí až v době platnosti, jdou jenom nastavovat TAKE PROFITY A SLka

    Odpovědět
  10. Sonik 8 června, 2015 na 08:30 |

    Ahoj všichni :-)
    Pročetla jsem všechno od začátku az do posledního včerejšího komentáře, par rad našla, pár pravd! Cituji Admina: první vyhráni z kapsy vyhání je svato svata pravda, a taky i druhé vyhrani! :-( snad do tretice uz bude dobře. ..přeji všem hodně úspěchů, trpělivosti a zdaru pri obchodování! Soňa

    Odpovědět
  11. Jirka 8 7 června, 2015 na 17:35 |

    Hurááá. Odblokováno.

    Odpovědět
  12. Doosan 4 června, 2015 na 10:05 |

    pls. chci začít obchodovat u Plus500 jako nový uživatel. Četl jsem recenze, problémy už jsou zažehnány, mohu se zaregistrovat?
    díky

    Odpovědět
  13. Matěj 30 května, 2015 na 10:31 |

    Dobrý den, rád bych se Vás zeptal, jestli máte nějaké informace k těm problémům, které se vyskytly? Já osobně nemám problém s přihlášením se do platformy, jak psali někteří výše. Uvažuji že bych si na plus 500 poslal nějaké peníze, tak nevím jestli mám ještě počkat nebo jestli se situace už uklidnila. Děkuji za odpověď.

    Odpovědět
    1. Armus 30 května, 2015 na 15:48 |

      Pro nove zakazniky se nic nezmenilo. Problem je u stavajicich zakazniku, tam se ucty stale overuji..

      Odpovědět
  14. Petr Jánský 29 května, 2015 na 17:42 |

    Dobrý den, zkouším plus500 v demo. Chci se zeptat, zda-li je možné vydělat za den 640 tisíc čístý zisk. Začínal jsem v demu s 500 000 ráno a večer mám 1 144 000. Zajímá mě, jestli se to dá vydělat v ostré verzi za skutečné peníze? Díky za info.

    Odpovědět
  15. ufon009 21 května, 2015 na 08:15 |

    Zdravím, na základě čeho obchodujete na Plus500? Technická analýza zde téměř nemožná – nelze zakreslovat S/R úrovně atd… Obchodujete jen na základě fund. analýzy? :)

    Odpovědět
    1. Armus 21 května, 2015 na 09:06 |

      Myslím že ti Georgino výše uvedl neskutečný příklad jak jednoduše vydělat bez jakékoliv analýzy:-) Podle mě až moc jednoduše, ale není daleko od pravdy. Takto trhy opravdu fungují, čím déle seš v pozici, tím více můžeš vydělat. Ale je potřeba vstoupit do akce v pravý čas,a k tomu by ti vlastně částečně mohla pomoc technická analýza. Důležitá je taky otázka stop-lossů, kdy v případě neúspěchu z pozice vystoupit?

      Odpovědět
  16. Armus 19 května, 2015 na 10:57 |

    Zajímavá skutečnost; více jak polovina uživatelů P500 je domestikována v UK. Docela překvapující číslo!

    Odpovědět
  17. Jirka 8 18 května, 2015 na 19:30 |

    Hezké výdělky, gratuluji.

    Odpovědět
  18. David 18 května, 2015 na 18:48 |

    Může mi někdo říct jak můžete vydělat z bonusu 500 kč, 40 000 četl jsem to někde nahoře … ja se tradingem zabývám 1 rok … strategií znám kopu a dosud nemám svůj profitabilní systém který by mi seděl … já potřebuju ověřený systém protože pracují a nemám čas testovat něco 2 měsíce a pak znova … jsem docela po roce zoufalý …

    Odpovědět
    1. Georgino9 18 května, 2015 na 19:12 |

      Byl jsem na tom podobně, strávil jsem technickou i fundamentální analýzou hodiny denně (po práci) a vydělal jsem pár desítek tisíc za rok. Prostě to za to nestálo. Pak jsem se na veškeré strategie a analýzy vys… a mou jedinou strategií se stalo staré osvědčené „Buy and hold“. Takže nakoupím (obchoduji výhradně akciové indexy) a pak držím co nejdéle. Za loňský rok čistý výdělek 800 tisíc (na začátku 50 tisíc vklad) a od ledna do dneška výdělek dalších 180 tisíc. Nic nesleduju, nenervuju se, jednou za den se kouknu, jak to vypadá. Asi zde platí zásada, že v jednoduchosti je síla. Každopádně uvidím, jak na tom budu za 5 let. Jednoroční výdělek nic neznamená.

      Odpovědět
      1. Armus 18 května, 2015 na 22:28 |

        To je neskutečný! A jaký máš prosím tě podíl úspěšných/neúspěšných obchodů? Je docela frajeřina skoro mega za 50t. Indexy nejsou tak volatilní jako akcie, a tak musíš mít teda dokonale načasovaný vstup do pozice a naložit tam pořádný objem:-)

        Odpovědět
        1. Georgino9 19 května, 2015 na 00:04 |

          Právěže nic nečasuju – Plus500 uzavírá pozice u indexů buď jednou za měsíc nebo u některých jednou za tři měsíce. Takže když uzavřou pozici např. 1. června, tak já 2. června nakoupím a pak to držím, dokud mi pozice nevyprší a neuzavře se. A tak pořád dokola. Otevřu si tak vždy 2 indexy, které mají měsíční expiraci a 2, které mají tříměsíční. To je v podstatě jediný systém. Takže např. jedna má tříměsíční pozice na švýcarském indexu skončila ziskem 750 tisíc, jindy jsem zase půl mega ztratil, ale podrženo sečteno za rok to hodilo 800 tisíc. Je ale pravda, že loni akcie většinou pěkně rostly, každý rok se to asi tak pěkně nepodaří.

        2. Armus 19 května, 2015 na 10:48 |

          Počkej a za kolik otevíráš v průměru v objemu Kč? To musíš za pár milionů, ne? Je fakt, že indexy ti dovolej i pár tisíc otevřít obrovskej objem, ale pak sebemenší pohyb špatným směrem tě může okamžitě vyluxovat:-)

  19. Jirka 8 16 května, 2015 na 18:33 |

    Děkuji, že sem dáváte informace.

    Odpovědět
  20. Armus 13 května, 2015 na 09:03 |

    Ahoj,
    koukám že to chtěj asi po všech, taky jsem s Pluskem přes 5 let a jsou nekompromisni:-) PLS Admin máš nějaké bližší informace??? Díky

    Odpovědět
  21. Josef 12 května, 2015 na 18:49 |

    Dobry den,
    mam jeden dotaz. Nakoupim komoditu napr. ropu 1000 barelu po 60 USD, ropa zustane na 60 USD, ale dollar klesne nebo posili. Jak set to prone na mem uctu ?
    Diky.

    Odpovědět
  22. Miro 7 května, 2015 na 21:35 |

    Dobry den, na Demo ucte som za 2 mesiace zarobil 300tisic € . Chcem sa spytat ak by som dokazal zarobit realne tolko peniazi je tam nejaky problem s vyberom? Ďakujem.

    Odpovědět
  23. Lucie 16 dubna, 2015 na 10:54 |

    Dobrý den,

    píšete zde, že výběr je umožněn až při dosažení 60 bodů. Nevím kolik mám bodů a nevím jak to zjistit. Zatím jsem neposílala k ověření občanku nebo řidičák, tak nevím jestli to není třeba tím. Prosím poraďte

    Hezký den

    Odpovědět
  24. Martin 9 dubna, 2015 na 11:59 |

    Dobrý den. Furt to nějak nechápu a přitom vydělávám. Vysvětlete mi, prosím. Koupil jsem 4 unce zlata za cca 800 Kč. A teď jsem v mínusu 1200 Kč. Jak to? Přece nemůžu prodělat víc, než těch vložených 800 Kč. Jak to? Děkuji.

    Odpovědět
  25. David 29 března, 2015 na 21:24 |

    Ahoj chtel bych se zeptat kolik je minimum pro vyber v plus 500 … dneska vybiram z uctu 37 tisic kč… a minimum pro mě bylo 2 391 asi už si to nepamatuju tak se ptam jestli to je procentualne… nebo to je už něak dané dekuji za odpoved

    Odpovědět
    1. Martin 9 dubna, 2015 na 12:10 |

      Ahoj. I já měl ten problém. Píše se tu, že můžu vybrat i jen 1000Kč. Ale po pracném vyplnění formuláře pro výběr (IBAN, SWIF a co já vím jěště), na mě vyskočila hláška, že min. částka pro výběr je asi 5200Kč. Vydělal jsem ale jen 4000Kč. Tak jsem tam vložil 3000Kč a 5200Kč vybral. A fakt přišly. Tedy mínus pár korun poplatků.

      Odpovědět
  26. ufon009 17 března, 2015 na 10:56 |

    Zdravím,
    lze někde na webové platformě nebo softwaru +500 provádět technickou analýzu, nemyslím teď různé indikátory jako RSI apod. ale zakreslování do grafů, jako supporty, rezistence, atd.? Mám zatím demo účet a nikde tuto možnost nevidím, možná je to jen při obchodování s realem? :)

    Díky za odpověď, a ať se fařé…

    Odpovědět
    1. Armus 24 března, 2015 na 21:02 |

      Máš tam jen dva druhy grafů, to stačí ne? Tohle tam určitě nejde, nejlíp stejně trend poznáš na svíčkovejch grafech…víc nepotřebuješ!

      Odpovědět
  27. Bubin 13 března, 2015 na 10:25 |

    Dobrý den,

    zkoušel jsem obchodovat za reální peníze a konkrétně s ropou. Stala se taková nemilá věc a to že jsem koupil a předpokládal růst ropy, opak byl pravdou a ropa razantně klesla. Pozice mi byla uzavřena, ale ne po vyčerpaní nutných částky na držení, ale dostal jsem se do mínusu cca 4500 Kč. Teď mám pozice zavřeny a stav účtu 0 Kč. můj dotaz je, zda je nutné doplácet tuto ztrátu a nebo nikoli ?

    děkuji za odpověď

    Odpovědět
  28. Jony 8 března, 2015 na 19:29 |

    Dobrý den,

    k ověření kreditní karty jsem poslal ofocenou kartu zepředu, ale po 2 dnech mi u kreditní karty píše nepředáno..co to znamená? Mám ji ofotit zezadu?

    Díky za odpověd.

    Odpovědět
  29. Jony 5 března, 2015 na 13:54 |

    Chtěl jsem se zeptat jak dlouho trvá než přijde dopis pro ověření adresy? Muže to být i rychleji než za 2 týdny? Díky za odpověď.

    Odpovědět
  30. Tomáš 16 února, 2015 na 21:03 |

    Ještě jsem se chtěl zeptat, na akciovém indexu, USA 500 ( SP 500) má plus 500 naprosto odlišnou hodnotu, než ostatní brokeři nebo www stránky, můžete mi to vysvětlit? Děkuji

    Odpovědět
  31. tomáš 16 února, 2015 na 16:06 |

    Dobrý den,

    Pokud si zadám na daný trh upozornění sms (např. že cena klesla na hodnotu X ) platím za sms, kterou mi plus 500 pošle, nebo je to zcela zdarma.

    Děkuji

    T

    Odpovědět
  32. marek 11 února, 2015 na 12:11 |

    Dobrý den. Můžu se zeptat? jaké vy osobně používáte indikátory a jak je máte nastavené, jestli to není tajné:-)). Děkuji

    Odpovědět
  33. David 11 února, 2015 na 05:04 |

    Jsem jediný komu se nejde přihlásit na platformu PC pro windows ? … co s ní dělají ? :( většinou to bylo tak 8 hodin a ted už to bude 2 dny od 12:00

    Odpovědět
  34. ufon009 7 února, 2015 na 23:07 |

    Zdravím, jak přesně funguje trailing stop? A kdy se aktivuje?

    Když mám nastavený trailing stop, tak to chrání i před ztrátou a nemusím mít nastavený stop loss?

    Asi blbý dotaz, ale i tak díky za odpověď!

    Odpovědět
  35. Aleš 7 února, 2015 na 20:33 |

    Dobrý den, bylo by možné se živit přes plus500.cz?

    ~ včera jsem se dozvěděl o plus500.cz tak jsem se tedy zaregistroval, stáhl a teď zkouším demo verzi.

    do plus500.cz bych si maximálně poslal 5.000-10.000,-

    s pozdravem, A.H

    Odpovědět
  36. Patrik 7 února, 2015 na 20:30 |

    Zdravím.. Z bonusu jsem udělal něco kolem 50 tis Kč a chtěl jsem se zeptat jestli půjdou bez problémů vybrat na účet nebo ne.. A jak je to s daněmi.. DikY

    Odpovědět
  37. Mirek 7 února, 2015 na 17:20 |

    Zdravim muzu se zeptat jaky je Plus500 brooker? MM, ECN, nebo STP? Diky Mirek

    Odpovědět
    1. BellKov 22 července, 2016 na 08:57 |

      myslím, že MM

      Odpovědět
  38. Jenda 5 února, 2015 na 21:01 |

    Odeslání peněz
    Jak posíláte peníze z bankovního účtu na Plus500? Myslel jsem, že budou mít účet v ČR, ale není tomu tak. IBAN a SWIFT do formuláře nezadám. Pokud to pošlu jako zahraniční platbu, tak je to drahé, pokud jako europlatbu, tak se odešlou Eura.
    PayPal ani jiné peněženky moc používat nechci. Berou si snad poplatky?
    Tak nakonec asi budu muset zaplatit kartou…

    Odpovědět
    1. Georgino9 6 února, 2015 na 16:50 |

      Zdravím, peníze jsem jim přes účet nikdy neposílal, takže neporadím, já vždy posílám buď přímo kartou nebo, co je bezpečnější a pohodlnější, kartou přes PayPal. Je to zdarma a peníze jsou připsány na účet okamžitě.
      Co se týče otevření protipozice, Plus500 to povoluje, klidně protipozice můžete otvírat (já v tom ovšem nevidím nic přínosného, jen zbytečně platíte spread navíc).
      Skalping je u Plus500 velmi hlídán a nesmí se užívat. Protože není nikde přesně definováno, co je u Plus500 skalping, tak na fórech doporučují držet pozici minimálně 5 minut. Já vždy držím pozici alespoň 10 minut a zatím jsem neměl problém. Takže doporučuji minimálně 10 minut, ale určitě ne méně než 5 minut.¨
      Bonus jednoduše zmizí, pokud nezobchodujete do určité doby požadované obchodní body. Jinak to nemá žádný vliv, když o něj přijdete.

      Odpovědět
      1. jenda 7 února, 2015 na 13:15 |

        Díky. Vzhledem k tomu, že hodlám odeslat platbu jen jednou a pak už jen peníze přijímat, tak mi stále přijde výhodnější použít platbu z/na účtu než karta. PayPal má myslím nějaký roční objem převedených prostředků.
        Ale možná to nakonec nebude vůbec potřeba řešit. Vypadá, to že mi bude stačit úvodní pětistovka.
        Skalping jsem včera použil. Nehodlám pozici držet 10 minut, když se nevyvíjí tak jak jsem očekával. Tak uvidíme.

        Odpovědět
      2. jenda 7 února, 2015 na 13:20 |

        Má někdo zkušenosti s převodem peněz na Skirill? Někdo tu myslím psal, že vydávají i platební karty. Používáte je někdo? Jaké jsou poplatky?
        Předem díky

        Odpovědět
  39. Anonym1234 5 února, 2015 na 20:49 |

    Dobry den, jsou zde nějaké větší poplatky pro dlouhodobé investice? např. pul roku/rok.

    Odpovědět
  40. Jenda 5 února, 2015 na 07:59 |

    Ano chystám se na reálné obchodování.
    Trochu jsem pročítal jejich podmínky a je v nich uvedeno, že se nesmí otevírat pozice proti sobě (tedy nákup a prodej stejného instrumentu). Je toto hlídáno a případně sankcionováno? Máte s tím někdo osobní zkušenost?
    Ještě jsem se úplně nerozhodl, kde si otevřu účet a tak jsem komunikoval i s jedním českým (no ne tak úplně) brokerem a tam mi odpověděli, že se scalpingem ani hedginkem nemají problém.

    Odpovědět
    1. Jenda 5 února, 2015 na 08:09 |

      Ještě jsem se chtěl zeptat jak je to s těmi bonusy.
      Dejme tomu, že žádný bonus nechci protože otevírám pozice s malým ohodnocením a nevím zda za 3 měsíce udělám dostatečný počet bodů pro udržení bonusu.
      Takže dejme tomu, že si na účet pošlu 10000 Kč a ač nerad, dostanu i ten jejich bonus 500 Kč za ověření telefonu. Obchoduji a něco vydělám. Ale nemám dostatek bodů pro udržení bonusu. Jak to bude s výplatou zisku? Bude blokován kvůli tomu 500 Kč bonusu? Nebo jen těch 500 Kč zmizí a na zisky z obchodů to nemá vliv?
      Předem díky za odpověď

      Odpovědět
      1. Jenda 5 února, 2015 na 08:20 |

        A ještě jednou,
        někde jsem četl, že jejich zákaznická podpora je i v češtině. Zatím jsem jim psal jen anglicky a anglické odpovědi i dostával. Na češtinu jsem se jich jednou ptal, ale tuto otázku nezodpověděli.

        Odpovědět
  41. Jenda 31 ledna, 2015 na 15:51 |

    Četl jsem, že vyplácení peněz je na stejný zdroj, z kterého peníze přišly. Pokud nabiji účet karto, vyplácí se případný zisk zpět na kartu, nebo mohu zadat bankovní účet?
    A nejsou nějaká omezení pro vyplácení případných zisků?
    Jak dlouho zhruba trvá než jsou peníze vyplaceny? A máte někdo zkušenost s výplatou „velkých“ zisků? Nejsou nějaké zdržování nebo problémy?
    Předem díky

    Odpovědět
    1. Georgino9 3 února, 2015 na 16:50 |

      Jen připojuji osobní zkušenosti s výběry peněžních prostředků. Je pravda, že Plus500 preferuje vyplácení prostředků zpět na zdroj, ze kterého peníze přišly. Není to ovšem pravidlo – když si například zadám, že mi mají vyplatit peníze na PayPal, tak se mi několikrát stalo, že část poslali zpět na kartu, ze které jsem vkládal a část přímo na účet u PayPal. Nebo mi vše poslali přímo na PayPal. Co se týče rychlosti, tak je dost rozdílná – někdy trvá schválení výplaty 2 dny, teď se mi ale stalo, že to trvalo 7 dní, než mi schválili výplatu. Pak samozřejmě další 2-3 pracovní dny trvá připsání peněz na účet (kartu). Také se mi stalo, že mi sice Plus500 schválil výplatu na PayPal, ale trvalo další 4 dny, než peníze uhradil – takže jsem pak měl v historii výplat napsáno „Schváleno (Neodesláno)“. Pak jsem ty čtyři dny trnul, co se stalo (bylo to shodou okolností po tom výplachu na švýcarském franku, tak jsem měl vážně obavy, jestli Plus500 náhodou „nekrachlo“ :))
      Shrnuto – jsem s Plus500 spokojen, jen u výplat by mohli zapracovat na zrychlení, přeci jen čekat 12 dní (i s víkendy) od zadání požadavku na výběr až po přijetí peněz na účet je trochu moc. Hlavně nepanikařit a počkat, peníze určitě dorazí.

      Odpovědět
  42. Georgino9 30 ledna, 2015 na 16:46 |

    Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, jak je to s vypršením kontraktu – u těch, kde je uvedeno datum, je to jasné. Ale jak je to u těch, které mají v kolonce „datum vypršení“ uvedeno „žádné“ (např. iShares DAX apod). To znamená, že je můžu držet třeba 5 let bez přerušení? Nebo je např. nějaké datum jednou za rok, kdy tyto kontrakty vyprší? A jak nebo kde bych to datum zjistil? Díky za odpověď.

    Odpovědět
  43. Tomáš 30 ledna, 2015 na 14:53 |

    Dobrý den
    Je pravda, že se zisk musí danit 15%, až od výdělku 6000Kč za rok? Když dojde k chybě v danění, může na to někdo přijít, když má trader v případě, že obchoduje na Plus 500, účet ve Velké Británii? Požaduje někdo po brokerech seznam traderů a evidenci jejich obchodovaní?
    Děkuji

    Odpovědět
  44. Antonín 26 ledna, 2015 na 18:53 |

    Není plus500 podvod? Opravdu fungují výběry?

    Odpovědět
    1. Armus 2 února, 2015 na 01:00 |

      Nehledě na to, že akcie PLUS50 jsou obchodovány na burze v Londýně, a každá společnost obchodovaná na burze prochází a je trvale pod velmi přísným dohledem!
      https://www.businesswire.com/news/home/20150107005132/en/Plus500-signs-Official-Sponsor-Atl%C3%A9tico-Madrid-Football

      Odpovědět
  45. Lucka 21 ledna, 2015 na 18:15 |

    Zdravím,

    Jak je to s poplatky za nečinnost na Plus500? Pokud se na účet nepřihlásím po dobu tří měsíců naskočí mi poplatek 5 dolarů? Momentálně totiž na účtu Plus500 nemám ani to. Jak mám tedy postupovat pokud chci účet zrušit aby mi potom domů nechodily dopisy o dlužné částce, která bude naskakovat každé 3 měsíce.

    A další dotaz. Pokud se dostanu s účtem do mínusu např. -500 Kč a poté se rozhodnu na účet vložit peníze a to částku 2 000 Kč bude můj zůstatek 1 500 Kč? Nebo se to nepočítá jak píšete výše a budu mít 2 000 Kč?

    Hezký den

    Odpovědět
  46. Tomáš 21 ledna, 2015 na 15:21 |

    Dobrý den, obchodoval jsem na demo účtu a teď jsem si založil skutečný. Na stránkách plus500 je napsáno, že musim pro ověření doložit kopii nějakého dokladu (což není problém) a kopii nějaké pravidelné pošty se jménem za posledních 6 měsíců. Ale mě pošto na moje jméno nechodí. Tak jsem psal přímo na podporu Plus500 s návrhem, že mohu doložit třeba printscreen z online katastru nemovitostí, kde jsem uvedený jako spoluvlastník, nebo ať navrhnou alternativu. Přišla mi odpověď v angličtině přeložená překladačem google, ve které mi napsali, že jsem povinen doložit kopii obou stran kreditní karty (což se mi vůbec nelíbí) a opět něco, co mi chodí pravidelně poštou za poslední 3 měsíce. Teď nevím co mám dělat. Obchodování mě baví a chtěl bych v něm pokračovat, ale přijde mě nefér jestli to nepůjde jenom proto, že žiju v 21. století a nechodí mě pošta. Můžete mi prosím poradit? Předem děkuji za odpověď. Tomáš.

    Odpovědět
    1. Tomáš 22 ledna, 2015 na 07:41 |

      Tak nakonec zbytečná histerie. Načetl jsem řidičák a podle rady jsem si vytiskl online výpisy bankovního účtu, nafotil, poslal a prošlo to. Zatím jsem spokojený a můžu všem jedině doporučit. Přeju hodně úspěchů. Tomáš

      Odpovědět
  47. Martina 18 ledna, 2015 na 00:44 |

    Dobrý den,

    momentálně zkouším demo účet, všemu vcelku rozumím, orientace vcelku na plus 500 dobrá. Jen nevím když jsem koupila třeba EUR/USD a nastavila jsem si v příkazu vše. Když chci pozici ukončit se ziskem dřív, je to možné? A jak? Děkuji

    Odpovědět
  48. ufon009 15 ledna, 2015 na 21:28 |

    Zdravím,
    pokud si stáhnu software plus500, je možné v něm taky zakreslovat do grafů?
    Jestli ne – jaký software by jste začátečníkům doporučil? (nejlépe zadarmo=)))

    Odpovědět
    1. David 15 ledna, 2015 na 22:12 |

      stahni si Screen Marker s tím si mužeš kreslit kde chceš …

      Odpovědět
  49. e-trader 15 ledna, 2015 na 16:37 |

    Čau jak je to s tim bonusem při vkladu? ;) Je to výborna věc pro lidi, kteří teprve začínají a cena je taky nějaký ten pád. Bonus dejme tomu ty 3000kc při vkladů 15000 dostanu jen jednou,nebo při každém vkladu?Díky za odpověď ;*)

    Odpovědět
  50. ufon009 14 ledna, 2015 na 13:52 |

    Dobrý den,

    chci zkusit začít obchodovat pouze s 500 Kč bonusem, jen kvůli zkoušce, jaké to je obchodovat s reálnýma penězma :)
    Nicméně, co když do 3 měsíců nestihnu udělat těch 60 bodů? Musím pak plus500 nějak tu pětistovku vracet? Nebo když třeba 200Kč prodělám, musím to pak dorovnat do 500Kč?

    Děkuji za odpověď.

    Odpovědět
  51. Haken Michael 14 ledna, 2015 na 02:46 |

    Dobrý den. Stala se mi taková věc, že při obchodu s ropou se mi při ztrátě neuzavřela pozice a „jmění“ mam teď -558kč a stále se pozice neuzavřela… mám se znepokojovat nebo to nechat být?

    Odpovědět
  52. Mira 13 ledna, 2015 na 18:42 |

    Je nutné mít k obchodování s reálnými penězi nějaké oprávnění? Nebo např. živnostenský list?
    Nebo vážně stačí jen poslat kopii OP na plus500 a to je vše? Díval jsem se na FIO, tam se dokonce musí dávat i výpis z trestů, dále pak osobně uzavřít smlouva…. je to zde vážně tak jednoduché?

    Odpovědět
  53. ufon009 13 ledna, 2015 na 13:16 |

    Zdravím,
    když koupím např. zlato , tak vlastně koupím Futures kontrakt = kontrakt, který zajišťuje dodání dané komodity v budoucnu. Přijde mi tedy na mail nebo někde, splatnost tohoto kontraktu, ať se mi pak nestane, že mi před barák dojede auto se zlatem :D

    Sorry asi za blbý dotaz, jsem začátečník.
    Díky za odpověď!

    Odpovědět
  54. svajlenko 29 prosince, 2014 na 21:25 |

    Miluju plus500 i plus1000

    Odpovědět
  55. BRUFEN 20 prosince, 2014 na 18:22 |

    Dotaz na platby,
    jde platit zahraniční banko kartou na které mám eura a né cz koruny? možná tato otázka tu už někde je,ale nechci se prodírat tou hromadou otázek a odpovědí,pokud ano tak se omlouvám a děkuji za odpověď.

    Odpovědět
  56. Petr 5 prosince, 2014 na 09:22 |

    Dobrý den,

    měl bych dotaz ohledně daní. Plus500 jsem si vyzkoušel na demoverzi a uvažuju, že bych přešel na skutečné peníze. Vrtají mi hlavou ale daně a moje studium na VŠ. Je nutné v tomto případě podávat daňové přiznání z těchto výdělků?

    Děkuji za odpověď

    Odpovědět
  57. miso 27 listopadu, 2014 na 21:40 |

    Dik za radu a este som sa chcel spýtať kde najdem najnovsie informacie ohladom trhu… Nasiel som vela ale vzdy den do zadu alebo aj viac a ja hladam akk sa hovori z prvej ruky aby som vedel reagovat

    Odpovědět
  58. miso 22 listopadu, 2014 na 05:42 |

    Cauko prečítal som si clanok a rozhodol.som.sa to skusit…viete mi dat nekaje rady?nikdy som neobchodoval tak ani neviem do coho mam vlozit a ako sa to cele pohybuje…budem rad za každé info

    Odpovědět
  59. marek 18 listopadu, 2014 na 17:24 |

    je to v poho. opravdu mě to baví. bude se někdy vylepšovat mám namysli indikátory.

    Odpovědět
  60. Kajmánek 17 listopadu, 2014 na 20:20 |

    Chtěl bych se zeptat, co přesně znamená „skalping“. Na demovezi jsem většinu obchodů uzavíral v rozmezí cca 5 – 10 minut.
    Znamená to tedy, že se jedná o tzv. „sklaping“ a obchodování s reálnými penězi ani nemusím zkoušet, jelikož bych obratem obdržel upozornění?
    Děkuji

    Odpovědět
  61. marek 12 listopadu, 2014 na 14:34 |

    Já jen nevím, kde se mě to ukazuje, jak bych na tom byl.

    Odpovědět
  62. Libor 9 listopadu, 2014 na 20:40 |

    Dobrý večer

    Musím říct že je naprosto skvělé nastavit si u plus500 ceny které vás zajímají u různých produktů jak na nákup či prodej a jakmile cena dosáhne vašeho nastavení tak dorazí sms a jednoduše zapnete pc a můžete uzavřít případný obchod.
    Tuto funkci plus500 reklamuje a funguje naprosto skvěle.

    Odpovědět
    1. David 27 listopadu, 2014 na 19:22 |

      Ahoj … jednou mě přestali chodit sms na upozornění na uzavření pozic … pak jsem zkoumal čím to je … takže zkontrolujte si jestli máte na telefonu aplikaci PLUS500 vypnutou odhlášenou a to i na počítači .. jinak to někdy nechodí :)

      Odpovědět
  63. marek 9 listopadu, 2014 na 19:13 |

    Prosím Vás a kde se mě to ukazuje kolik budu v mínusu, nebo to musím si vypočítat?
    Opravdu děkuji za trpělivost. Budu tam určitě obchodovat, tak nechci udělat žádnou chybu.

    Odpovědět
  64. marek 9 listopadu, 2014 na 09:20 |

    jo a kolik je kapitál prosím, aby se tím člověk mohl živit? kolik doporučujete?
    Myslím, že kapitál je hodně důležitý, aby tam měl člověk alespoň na 50 obchodů.

    Odpovědět
  65. marek 9 listopadu, 2014 na 08:54 |

    No obchodoval bych i hned, ale musím se ještě přiučit. Nechci aby jsem si to hned zprotivil, že neumím obchodovat. Ted jsi jedu demo a začnu, jak se budu cítit.

    Děkuji za odpovědi.

    Odpovědět
  66. marek 8 listopadu, 2014 na 19:54 |

    Dobrý den. Mám jen dvě otázky.
    první) proč jsem hned ve ztrátě při uzavření pozice?

    druhá) dá se někde vypočítat kolik budu ve ztrátě při uzavření pozice.
    Děkuji za odpověd v lednu se do toho pustím. Ted už je pozdě skrze daně, kdybychom byl náhodou v +. -)

    Odpovědět
  67. marek 8 listopadu, 2014 na 10:26 |

    A co jako obchodník říkáte na binární opce. Jestli jste je někdy zkoušel. Předem děkuji za odpověd.

    Odpovědět
  68. marek 8 listopadu, 2014 na 10:25 |

    Dobrý den. Prosím chci se jen zeptat proč při uzavření pozice jsem ihned v mínusu a podle čeho si mám spočítat kolik budu v mínusu při uzavření. Děkuji

    Odpovědět
  69. Jirka 8 7 listopadu, 2014 na 23:12 |

    Ahoj. Chtěl bych se zeptat ohledně dokumentů k ověření. Jaké dokumenty a jak naskenovat? Občanku jen z jedné strany, nebo obou stran. Výpis z účtu, tak tam mam nechat vše jak je, nebo tam mam něco zakrýt. A když ověřim ty dva dokumenty, musim i tu kreditní kartu naskenovat? A nikde se mi neukazuje možnost vložit či vybrat peníze. Pořád jen naskakuje ověřte dokumenty. Ze začátku jsem tam možnost vložit peníze měl, ale už jí tu nemam.

    Odpovědět
  70. Tomas 28 října, 2014 na 16:21 |

    Ahoj chci se zeptat o kolik je zpožděná platforma plus 500 oproti živým trhum?? díky

    Odpovědět
  71. jakub 26 října, 2014 na 06:28 |

    Zdravím Vás ve spolek.
    Prosím o radu.před nedávnem jsem se registroval u plus500 a z připsane bonusové pětistovky se mi podařilo udělat přes 8000kč a rozhodl jsem se je nazkoušku vybrat.To se mi ovšem nepodařilo protože jsem neměl dostatek obchodních bodu.Ty jsem nasledňe vyobchodoval a zažádal o výběr ale dopodud nevím jestli je vše v pořádku a za jak dlouho mužu očekávat peníze na účtu.(výběr přes bank.převod)děkuji za odpověď

    Odpovědět
  72. Dominik 21 října, 2014 na 21:00 |

    Zdravím všechny zájemce,
    Je to šikovný prográmek i pro neználky.
    Jelikož jsem již od utlého věku chtěl nějak apelovat s akciema tak jsem se rozhodl.
    Sehnal sem si menší kapitál pro začátek…
    Troška pozornosti, odhadu a štěstí a za den krásných 100 000 :)
    (začínám tu kávu milovat ^^)
    Mnoho štěstí a úspěchu všem obchodníčkům :).

    Odpovědět
  73. Libor 17 října, 2014 na 18:38 |

    Dobrý večer
    Musím říct že jsem překvapen. Ve čtvrtek 16.10.2014 v 16.00 odpoledne jsem zadal příkaz k výběru z obchodního účtu a dnes je pátek 17.10.2014 18.00 a příkaz stále není realizován.
    Zadal jsem výběr bankovním převodem a tento příkaz asi leží bez povšimnutí. Jelikož nyní následují dva dny volna tak musím říci, že jsem si to blbě načasoval.
    Doufám že mi tady někdo řekne proč se toto děje.
    Děkuji a rád bych příště napsal že je vše v pořádku.
    Libor

    Odpovědět
    1. patrik 18 října, 2014 na 13:30 |

      Ahoj Libore,

      pokud se nemýlím tak při zadání bankovního převodu to trvá 2-3 dny než ti jej schválí a pošlou peníze. Dokonce je to tam uvedeno při možnostech výběru (schválení, zpracování a provedení trvá 2 – 3 dny)

      P.

      Odpovědět
  74. Patrik 17 října, 2014 na 15:53 |

    Ano, stačí.

    Z toho co jste napsal jsem pochopil, že počet výběrů formou skrill je neomezen ze strany Plus500.

    Pokud jde o rychlost, tak z vašich zkušeností byly peníze na skrill účtu nejpozději do druhého pracovního dne od zadání. Což mě přijde jako velká výhoda.

    Ještě jednou díky za informace.

    Odpovědět
  75. Patrik 17 října, 2014 na 14:01 |

    Dobrý den,

    chtěl jsem se zeptat, zda je nějaké omezení výběrů na účet u Skrill? Jestli lze vybrat pouze 1x denně,týdně atd.? A pak také jaká je doba než mi na Skrill účet dorazí peníze ode dne zadání?

    Předem díky za odpovědi

    Odpovědět

Odpovědět