[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4798: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3911)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4800: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3911)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4801: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3911)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4802: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3911)
• Zobrazit téma - "BEARSandBULS" 2016

"BEARSandBULS"

Jste noví? Ptejte se na vše, co vás o Plus500 zajímá! Jakýkoliv dotaz je vítán, každý jednou začínal od píky.

"BEARSandBULS"

Příspěvekod HOLMEY » čtv 26. pro 2013 18:58:17

Dobrý den!
Snad to byl osud a nebo moje zarputilost, že jsem našel servisní a technickou podporu v podobě Vašich stránek.
Ale nyní k věci samotné.Aktivoval jsem demo plus 500 asi někdy v polovině října se střídavými výsledky. Podotýkám že obchoduji na jejich webové platformě a ještě v o.p. Linux což bude další zádrhel protože ovládání obchodní platformy
z webového rozhraní je pomalejší.Chtěl bych však utéto technické varianty zůstat z osobních důvodů.Nyní bych chtěl
založit ostrý ůčet a potřeboval bych od Vás poradit.Mám aktivovaný Skrill ůčet a nemohu pochopit transfer peněz z bankovního ůčtu na ůčet Skrill a ze Skrill na na účet brokerské spol.Plus500.Podotýkám, že tato varianta kterou nabízí
spol. Skrill i s variantou platební karty je výborné tech. řešení.Poradte mi tedy polopaticky jako ekonomickému
amatérovi jak na to.


P.S.Také tech. vysvětlení rozdílu mezi obchodováním s nainstalovaným softvare od Plus 500 a obchodováním s webové platformy, kterou také firma nabízí.
s díky G.Holmey!
HOLMEY
 
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 26. pro 2013 18:10:54

Re: "BEARSandBULS"

Příspěvekod RecenzePlus500 » pát 27. pro 2013 15:57:29

Zdravím Holmey!

Skrill je opravdu dobré řešení pro vklad peněz nejen do Plus500, osobně jej používám již řadu let (ještě coby MoneyBookers).
Funguje to tak, že si u Skrill otevřete účet a poté buďto bankovním převodem, a nebo plaatební kartou vložíte peníze na Skrill. To je stejně jako Plus500 britská společnost, takže nemusíte mít obavy.
Např. při vkladu kartou nicméně je nutné provést ještě verifikaci karty, a to tak, že Vám nejprve strhnou malou částku z karty (koruny) a vy poté dle výpisu z účtu uvedete, kolik to bylo.. tím se potvrdí, že jste majitelem účtu a poté můžete vkládat.. U Skrillu jsou nicméně různé limity.. neověřený účet nemůže poslat více, jak 1000 EURo za 90 dnů tuším, ale plně ověřený účet (tj. dokumenty, telefon, poštovní adresa) může poslat několik desítek tisíc euro..

A na Plus500 jakmile máte nabitý Skrill účet vložíte už velice jednoduše, ve správě financí dáte vklad, vyberete skrill.. zadáte bonusový kód dle výše vkladu a potvrdíte. Peníze jsou na Plus500 ihned.

Výběry na Skrill z Plus500 trvají okolo 2 dnů, takže super.

Další dobrá věc na Skrillu je, že vám vydají i platební kartu, takže poté výdělky z Plus500 si můžete snadno ze Skrillu vybírat u jakéhokoliv bankomatu..

A co se týká rozdílu mezi platformami, tak tak ta webová není nejhorší, ale neumí zdaleka tak dobrou práci s technickými indikátory.. Okna nejdou pořádně zvětšovat atd, ale jinak se to dá, ten základ to zvládne dobře :)
Uživatelský avatar
RecenzePlus500
Administrátor
 
Příspěvky: 38
Registrován: úte 23. črc 2013 17:24:17

Re: "BEARSandBULS"

Příspěvekod HOLMEY » sob 28. pro 2013 15:35:53

Dobrý den!
Díky za vyčerpávající odpověd!

G.Holmey!
HOLMEY
 
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 26. pro 2013 18:10:54

Re: "BEARSandBULS"

Příspěvekod HOLMEY » stř 22. led 2014 17:40:46

Dobrý den!
Opět se po delší odmlce ozývám s dalším realným dotazem. Vysvětlete mě prosím co znamenají symboly vysoký a nízky
v obchodním okně.Je to podle mě nejvyšší a nejnižší dosažená cena v průběhu obchodní seance.Dále jak jsou cenově
kotované akcie jednotlivých států v nabídce. Je všecho v dolarech nebo v měnách jednotlivých států?

s díky Holmey!
HOLMEY
 
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 26. pro 2013 18:10:54

Re: "BEARSandBULS"

Příspěvekod RecenzePlus500 » stř 22. led 2014 23:16:36

Zdravím Holmey,

ano, jak správně tušíte, vysoký a nízký jsou opravdu minima a maxima daného instrumentu v obchodním dni.

Akcie jsou kotované vždy v měně příslušného národního trhu, vidíte to např. u akcií ČEZu nebo Erste, které se obchodují na BCPP, tam je cena evidentně v Korunách českých, stejně to je i u jiných akcií..
Uživatelský avatar
RecenzePlus500
Administrátor
 
Příspěvky: 38
Registrován: úte 23. črc 2013 17:24:17

Re: "BEARSandBULS"

Příspěvekod HOLMEY » pát 31. led 2014 14:43:01

Dobrý den!
Opět se hlásím s několika tech. dotazy.Vysvětlete mi ,jak je možné že když dělám vprohlížeči Mozzila resp. Firefox tak se mě platforma s tech. indikátory které jsem si nastavil před několika měsíci liší od prohlížeče Chrome kde jsem si nastavil jiný druh tech. indikátorů.To znamená že +500 provozuje dvě rozdílné stránky???Taky těžko chápu funkčnost platformy,
někdy mě totálně vypadne spojení se servrem.Při ostrém obchodování fatální záležitost.Je řešení v rychlosti připojení nebo
je obchodujících tolik že server nestíhá?
s díky Holmey!
HOLMEY
 
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 26. pro 2013 18:10:54

Re: "BEARSandBULS"

Příspěvekod RecenzePlus500 » ned 02. úno 2014 12:24:53

Zdravím Holmey,

každý prohlížeš si uchovává tzv. cookies, což jsou malé soubory s nastavením, ale ty jsou čitelné pouze v daném prohlížeči. Tj. ve Firefoxu jste si nastavil určité indikátory, jejichž hodnoty se uloží do cookies ve Firefoxu. Když otevřete Chrome, tam žádné cookies ještě nejsou a tudíž si musíte vše nastavit nanovo, ale takové nastavení se opět uloží do cookies v Chrome, a to může být jiné, než ve FF.. Proto v každém prohlížeči můžete vidět jiné nastavení indikátorů.

Tak jako tak, důrazně bych doporučil si stáhnout obchodní software přímo do počítače. Jednak nabízí více funkcí a hlavně je mnohem stabilnější.
Uživatelský avatar
RecenzePlus500
Administrátor
 
Příspěvky: 38
Registrován: úte 23. črc 2013 17:24:17

Re: "BEARSandBULS"

Příspěvekod HOLMEY » úte 04. úno 2014 18:58:46

Dobrý den!
Jsem opět zde s malým tech. dotazem.Při obchodování s akciemi jsou obchodované jednotky rovny počtu akcií??
díky G.H.
HOLMEY
 
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 26. pro 2013 18:10:54

Re: "BEARSandBULS"

Příspěvekod HOLMEY » stř 12. úno 2014 19:40:56

Dobrý den!
Jsem nežádoucí????

George Holmey!
HOLMEY
 
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 26. pro 2013 18:10:54

Re: "BEARSandBULS"

Příspěvekod RecenzePlus500 » stř 05. bře 2014 13:04:23

Uživatelský avatar
RecenzePlus500
Administrátor
 
Příspěvky: 38
Registrován: úte 23. črc 2013 17:24:17

Další

Zpět na Obecné dotazy k Plus500

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník